Verwarmde motorhandschoenen met accu

Verwarmde motorhandschoenen met oplaadbare accu

89,00

In de winter heb je de keuze om handvatverwarming of verwarmde handschoenen te dragen. Verwarmde handschoenen hebben een flink aantal voordelen. Handvatverwarming verwarmt de binnenkant van je hand, niet het deel dat direct in de wind zit dus. Met de verwarmde handschoenen heb je dit probleem niet en kun je tot -5 graden blijven doorrijden.

Beschrijving

Het is erg belangrijk dat je handen niet te koud worden. Als je handen te koud worden kun je je motor niet meer goed bedienen, dat kan voor gevaarlijke situaties zorgen. Daarbij zal je lichaam als het kouder wordt automatisch je handen en voeten als eerst laten afkoelen om je torso op temperatuur te houden. Daar zitten namelijk al je vitale organen, het is dus belangrijk dat dat op temperatuur blijft. 

Verwarmde motorhandschoenen zorgen er voor dat je langer door kunt blijven rijden als de temperatuur lager wordt. Met deze verwarmde motorhandschoenen kan ik zelf vrij comfortabel naar werk rijden (45 minuten) tot temperaturen van ongeveer -5 graden. Wel zijn mijn voeten en benen dan nog bevroren, daar gaan de handschoenen je niet bij helpen ;).

De handschoenen hebben een zachte protector op de knokkels voor extra bescherming.

Oplaadbare accu

Bij de handschoenen zitten twee 3600 mAhLi-ion accu’s meegeleverd. Deze kun je in het rits vakje op de pols doen. De accu’s zijn oplaadbaar met de meegeleverde oplader. De accu’s kun je in het stopcontact opladen of optioneel aan een usb lader of in de computer opladen.

Verwarmingselement

Het verwarmingselement loopt door alle 5 de vingers van de handschoen en over de bovenkant van je hand. Zo is je hele hand verwarmd. Er zijn 3 standen, laag, medium en hoog. Als het minder koud is kun je de handschoenen dus een klein beetje laten verwarmen. Is het erg koud dan zet je de verwarming hoger. Ook in de herfst en in het vroege voorjaar zijn de handschoenen dus goed bruikbaar

Waterdicht

De handschoenen zijn waterdicht. Het batterij compartiment is afgesloten met een waterdichte rits. Door het waterdichte membraam zijn de handschoenen ook winddicht. Er zijn geen ritsen aanwezig voor extra airflow. De handschoenen zijn dus enkel geschikt voor temperaturen onder de 15 graden.

Winterhandschoenen moeten altijd waterdicht zijn. Als het koud is en je met natte handen rijd zul je veel sneller afkoelen.

Touch screen

Je mobiele telefoon kun je met de handschoenen gewoon nog bedienen. Wel is de precisie wat minder omdat de vingers vrij dik zijn. Je navigatie instellen is echter prima te doen. De duim en wijsvinger zijn voorzien van een touch sensitief materiaal.

Lengte

De handschoenen zijn extra lang, 34 of 35 cm, afhankelijk van de maat die je besteld. Het voordeel is dat je je handschoenen dus goed over je jas heen kan dragen. Zo kan er geen koude lucht je jas binnen komen. Er zit een koord rond de opening van de handschoen waardoor je deze dicht kan trekken om je jas heen. Zo creeer je een luchtdichte afsluiting.

Verstelbaarheid

De handschoenen zijn op twee plekken verstelbaar. Bij de pols is een stelmogelijkheid door middel van een clip. Bij de opening is een koord om de handschoen goed op de jas aan te laten sluiten.

Maten:

Voor het opnemen van je maat is het handig om een bankpas te pakken. Leg de bankpas langs je langste vinger.

  • Is je bankpas langer dan je vinger? bestel dan de XL.
  • Is je bankpas korter dan je langste vinger? Neem dan een M

Gebruik

De handschoenen zet je aan door de aan knop ingedrukt te houden. De handschoen gaat dan in zijn warmste stand. Wil je de handschoen koeler dan kun je nogmaals op de knop drukken. Het lampje veranderd dan van kleur zodat je ziet in welke instelling je staat.

3.2/5 (61 Reviews)

Extra informatie

Verwarm methode

5 vingers zijn verwarmd

Batterij

Oplaadbare lithium ion accu

Accuduur

3 uur op de hoogste stand (55 graden) 10 uur op de laagste stand (35 graden

Maat

M (voor vingerlengte kleiner dan 8.5cm), XL (voor vingerlengte groter dan 8.5cm)

Verwarmde motorhandschoenen met oplaadbare accu