Telefoon houder met draadloze lader voor motor

49,00

Met de Motorwolf mobiele telefoon houder voor motoren laad je je telefoon op wanneer je deze op je motor zet. Bevestig je telefoon eenvoudig horizontaal of verticaal. De telefoonhouder is 360 graden te draaien met de bijgeleverde bracket.

Installatie is eenvoudig, sluit de zwarte draad op een negatieve pool (aarde). Sluit de rode draad aan op een contact geschakelde positieve pool (plus). Nu hoef je alleen nog je telefoon in de houder te zetten en deze zal automatisch opladen.

Let op: Nieuwe voorraad is onderweg, levertijd is 2 weken

Beschrijving

Wanneer je je telefoon veilig wil kunnen bevestigen op je motor heb je een telefoonhouder nodig. Voor korte ritjes is dit geen probleem en kun je gewoon de accu van je telefoon gebruiken. Wil je echter wat langere ritten gaan maken of bijvoorbeeld na een dag op kantoor nog naar huis navigeren dan moet je je telefoon opladen tijdens het rijden

Precies dit probleem, een telefoon die niet voldoende batterij capaciteit heeft en toch moeten navigeren. Dat is waar de Motorwolf draadloze telefoonlader een oplossing voor biedt.

In de doos:

De motorwolf draadloze lader is geschikt voor op het stuur. In het doosje zit de draadloze lader, een tussenstukje waarmee je de positie kunt regelen en twee klemmen voor om het stuur. De klemmen hebben verschillende maten zodat je de lader altijd kunt bevestigen. Schroefjes, dopjes en ander bevestigingsmateriaal als mede de sleutel om alles aan te draaien zitten bij het setje inbegrepen.

Vervolgens sluit je de draad van je lader aan op een contactgeschakelde stroombron, bijvoorbeeld de bobine.

Installatie

Voor het installeren van de telefoonhouder kun je het best eerst een plekje zoeken voor de telefoonhouder op je stuur. Je kunt de telefoon bijvoorbeeld onder of boven je instrumentencluster zetten, vlak boven je tank laten hangen of juist naast je spiegel zetten. Net wat jij comfortabel vindt. Zodra je de juiste positie hebt gevonden controleer je of al je knoppen op je stuur nog makkelijk te gebruiken zijn en of bijvoorbeeld het tankklepje nog open gaat en je sleutel nog in het contact gestoken kan worden.

Je kunt de positie natuurlijk altijd aanpassen. De stelschroef op de steel van de mount geeft je de mogelijkheid om de lader 360 graden te draaien.

Als je al een Ram mount hebt dan kun je de telefoonhouder hier op bevestigen.

Electronische installatie

De meeste motoren hebben een aantal opties als het gaat om extra accessoires toevoegen. In het geval van mijn motor zitten er een aantal stekkers vlak onder mijn stuur waar ik bijvoorbeeld een 12v sigaretten aansteker op aan zou kunnen sluiten. Deze kun je gebruiken om de lader op aan te sluiten. Controleer even of de aansluiting die je gaat gebruiken contact geschakeld is. Je kunt dit doen met een multimeter of door de lader aan te sluiten en te controleren of het lampje uit gaat wanneer je het contact uit zet.

De zwarte draad sluit je aan op de aarde (min) van je motor. Sommige motoren hebben een apparte aarde draad waar je zaken op aankunt sluiten. Meestal is echter alles wat op het metaal van het frame zit direct geaard. Je schroeft dus de zwarte draad ergens op het frame en de rode draad prik je in een geschakelde plus.

Het gebruik van de lader

De lader gebruik je simpelweg door je telefoon er in te zetten. De x mount zorgt er voor dat je telefoon goed vastgeklemd zit. Voor extra veiligheid kun je je telefoon nog vast zetten met de bijbehorende rubber elastische bandjes. Deze trek je over de hoeken van je telefoon heen.

Zodra je je telefoon op de lader zet en het contact aan zet zal de telefoon draadloos gaan laden. Je telefoon is makkelijk te verwijderen wanneer je bijvoorbeeld gaat tanken en de houder is zowel horizontaal als verticaal te gebruiken.

Geschikte telefoons:

Alle telefoons met draadloze laad functionaliteit kunnen gebruikt worden. Zelf gebruik ik een iphone 11 pro max. Er is nog ruimte over voor een grotere telefoon. Ook kleinere telefoons zoals de Iphone 8 passen goed in de houder. De X grip past zijn formaat namelijk automatisch aan aan de telefoon. Telefoons zonder draadloze laad functionaliteit werken ook maar zullen natuurlijk niet opgeladen worden.

Zorg er voor dat de telefoon die je gebruikt een Qi lader ondersteunt.

  • Android telefoons Samsung s8 of hoger, google pixel 3 of hoger, huawei p30 of hoger.
  • iphones vanaf de iphone 8 of hoger hebben ook draadloze laad functionaliteiten.
3.3/5 (100 Reviews)

Telefoon houder met draadloze lader voor motor

Let op: Nieuwe voorraad is onderweg, levertijd is 2 weken