Baseus compacte motor Jumpstarter

Oorspronkelijke prijs was: €129,00.Huidige prijs is: €99,00.

Met een Jumpstarter kun je je motor starten wanneer de accu leeg is. Het probleem met traditionele jumpstarters is dat deze een grote accu hebbben, vergelijkbaar met een kleine auto accu. De Baseus Jumpstarter is door zijn lithium Ion accu een stuk compacter en neem je makkelijk mee. Ook heeft hij een usb aansluiting waarmee je je telefoon kunt opladen. Een lampje helpt je de boel te verlichten als je in het donker met een lege accu komt te staan.

Niet beschikbaar

Beschrijving

Een lege accu kan heel vervelend zijn. Je moet een tweede voertuig zien te vinden en dan nog startkabels regelen. Niet altijd een makkelijk klusje. De Baseus Compacte motor jumpstarter is sterk genoeg om motoren tot drie liter te starten. Ook meer dan voldoende dus om je motor mee te starten.

Door de universele inzetbaarheid is de jumpstarter perfect om standaard mee te hebben. Zeker als je veel op de motor zit of met de motor op vakantie gaat. Het komt altijd van pas om wat extra stroom mee te hebben, of dit nu is om je telefoon mee te laden of om je motor mee te starten.

Inhoud van de doos

Het apparaat bestaat uit twee delen, een powerbank die een hoog amperage kan leveren en een stuk wat je er op aan sluit waarmee je de powerbank aan je accu kunt aansluiten. Ook zit er een usb bijgeleverd waarmee je de powerbank kunt opladen. Indien je een usb aansluiting op je motor hebt kun je de powerbank direct na gebruik dus weer opladen tijdens het rijden.

Het apparaat is handzaam genoeg om onder je zadel of in je zak mee te nemen. De kabels voor het starten kun je loskoppelen waardoor je onderweg een handzame powerbank overhoud.

De capaciteit van de batterij is 8000 mAh. Dat is voldoende om je iphone 2-3x. mee op te laden, je motor tot 40x mee te starten of je batterij van je laptop (als je die met usb kunt laden) 1x helemaal op te laden.

Er is een batterij status indicator aanwezig waarmee je kunt zien of de accu leeg, 25%, 50%, 75% of 100% vol is. Zo weet je altijd wanneer het tijd is om op te laden.

Gebruik

Wanneer je je motor wil starten sluit je eerst de startkabels op de powerbank aan. Dit doe je eenvoudig door deze er in te klikken. Vervolgens zet je de positieve en engatieve (rood en zwart) draden van de powerbank op de accu. Dit doe je met de clips. Zorg dat ze goed contact maken. Houd de knop op de startkabels ingedrukt totdat het groene lampje gaat branden, nu is deze gereed voor gebruik. Start nu je motor zoals je dat normaal ook doet. Zodra de motor gestart is kun je de Jumpstarter weer los maken.

De jumpstarter werkt tot -40 graden dus ook als je motor in de winter niet wil aanslaan weet je zeker dat je met je jumpstarter onderweg kan.

Eigenschappen

De jumpstarter is voorzien van:

  • Een lampje met verschillende standen. Je kunt het lampje continu aanzetten om iets te verlichten of op een sos of knipper stand zetten
  • Jumpstart kabels die je kunt aansluiten op de powerbank zodat je de accu kunt starten
  • Sterke 8000 mAh batterij die 800A kan leveren
  • Batterij indicator
  • Voeding voor elektronische apparaten zodat je je telefoon, ipad of laptop kunt opladen

 

3.1/5 (37 Reviews)

Extra informatie

Gewicht 700 g
Afmetingen 16 × 8,5 × 2,8 cm
Piekstroom

800A

Batterij Capaciteit

8000 mAh

Start voltage

12V

Geschikt voor

mobiele apparaten opladen met USB, starten van auto's tot 2.5L motorinhoud en motoren

Baseus compacte motor Jumpstarter

Niet beschikbaar