Nooit meer een lege batterij tijdens het navigeren

Geen kabels, geen gezeur en een makkelijke montage. Dat is wat je krijgt met de draadloze QI telefoonhouder voor de motor. Navigeer veilig zonder je zorgen te maken over de batterij van je telefoon. 

Telefoon draadloos laden tijdens het motorrijden

Zodra je je telefoon in de houder plaatst begint deze draadloos op te laden, zo hoef je nooit meer rekening te houden met de batterij van je telefoon.

Oneindige verstelbaarheid

Het balhoofd mechanisme zorgt er voor dat je je telefoon houder 360 graden kan draaien. Zo kun je altijd eenvoudig de juiste positie vinden. Je kunt de telefoonhouder natuurlijk horizontaal en verticaal gebruiken. 

Montage hulp

Er zit een uitgebreide handleiding voor het monteren bij je telefoonhouder inbegrepen, evenals al het montage materiaal. 

Kom je er toch niet uit? Je kunt ons altijd een berichtje sturen. We helpen je graag!

De juiste prijs

Omdat we de telefoonhouders direct bij de fabriek in bulk inkopen ben jij verzekerd van de beste prijs. 

De prijs is zelfs zo gunstig dat je voordeliger uit bent dan wanneer je een telefoonhouder van concurrenten koopt waar geen draadloos laden functie in zit!

Reviews

Lukas
Lukas
Eigenaar Klus-motor.nl
Lees verder
De draadloze telefoon lader heeft rijden met een mobiele telefoon voor mij een stuk prettiger gemaakt. De lader was niet in Nederland te krijgen, daarom besloot ik ze op de website te gaan verkopen!
Zoe
Zoe
Motorrijdster
Lees verder
Deze lader en telefoonhouder is perfect, je kunt je telefoon makkelijk er in en uit halen en je hoeft je geen zorgen te maken over een lege batterij. Er zit een soort rubbertje bij, dat gebruik ik eigenlijk nooit. Hij is sterk genoeg om de telefoon vast te houden zonder het extra elastiek.
Gast
Gast
Gebruiker
Lees verder
De installatie op mijn motor ging eerst niet goed, gelukkig zat er uitleg bij en kon ik bellen voor hulp. Prima lader, zeker voor het geld
Vorige
Volgende

Telefoonhouder, Draadloze lader, zorgeloos rijden

Schaf direct je draadloze lader aan. Tijdelijk voor een extra voordelige prijs.