Klus-motor.nl is begin 2020 opgezet als platform om motorrijders te helpen met veel voorkomende problemen. Ik ben zelf in deze periode begonnen met het halen van mijn motorrijbewijs, het kopen van een motor en het aanschaffen van kleding en accessoires.

Tijdens mijn proces kwam ik er achter dat ik met veel vragen zat waar niet echt een goed antwoord op was. Eerder maakte ik om dezelfde reden een website over autoreparatie. Nu was het tijd om een motor website te maken.

Waar ik ook snel achter kwam is dat er flink wat accessoires beschikbaar zijn voor op je motor. Niet alle accessoires waren even goed verkrijgbaar, daarom besloot ik zelf een webshop te starten met de producten die ik zelf wilde hebben.

Producten die tot op dit moment niet online te vinden maar echte game changers voor mij waren kun je vinden in de webshop.

In de artikelen vind je verdere informatie over het halen van je rijbewijs, aanschaf van een motor het repareren en onderhouden van je motor evenals alle accessoires die mij goed bevallen zijn.

Over de auteur

Ik ben Lukas, Online marketeer, autoliefhebber en sinds kort ook motorliefhebber. Ik ben opgeleid als fotograaf en ben daarna commerciele economie gaan studeren. Na mijn studie ben ik bij een online marketing bureau gaan werken.

In mijn vrije tijd klus ik graag aan mijn auto en motor. Ook maak ik graag websites waar ik mensen de dingen kan leren die ik zelf geleerd heb. Ik ben redelijk technisch onderlegd en vind het dus leuk om mijn auto en motor wat te moderniseren. Ik heb een zwak voor oldtimers maar ook voor moderne technologie, deze combinatie zorgt vaak voor interessante uitdagingen.

Om de hobby te bekostigen vind je op deze site affiliate links naar producten die ik gekocht heb. Producten die je niet online kan kopen koop ik zelf in en verkoop ik via de webshop

Ik wens je veel plezier tijdens het lezen van de artikelen op je site. Mocht je ergens niet uit komen dan kun je altijd even een mailtje sturen. Onduidelijkheden of nieuwe technische uitdagingen zijn altijd welkom, zo kan ik de site steeds weer wat beter maken. Je kunt de contactgegevens op de contactpagina vinden